یک کیک نرم و مرطوب (کیک مادیرا)

این کیک بسیار نرم و لطیف است و از هیچگونه ماده حساسیت زایی در آن استفاده نشده و بسیار مناسب افراد حساس یا کودکان است.


طرز تهیه کیک مادیرا

برای تهیه این کیک قبل از هر چیزی لازم است فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا تمام نقاط فر هم دما شوند.
قالبی که انتخاب می‌کنید بهتر است قطر آن ۱۸ سانتی متر و عمق آن حدود ۸ سانتیمتر باشد.
قالبتان را با قلم موی آشپزخانه به روغن آغشته کنید تا تمام کف و دیواره آن چرب شود.
کره و شکر را درون یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. این ترکیب را باید آنقدر هم بزنید تا کاملا صاف شود سپس بادام را با آن اضافه کنید و هم بزنید.
تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به آن‌ها اضافه کنید و در حین افزودن همچنان ترکیبتان را هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ پودر و پوست لیمو را به آن‌ها اضافه کنید.
مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و برای مدت یک ساعت درون فر قرار دهید. مواظب باشید که به آن فشار ناگهانی وارد نکنید. بعد از گذشت یک ساعت سینی را از فر خارج کنید و دو تکه پوست بالنگ را رو ی کیکتان قرار دهید سپس آن را دوباره داخل فر برگردانید و نیم ساعت دیگر به آن زمان دهید تا کاملا پخته شود. بعد از این که کیک را از درون فر خارج کردید به کیک اجازه دهید تا همانطور که در قالب قرار گرفته خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و سرو کنید.
منبع : کتاب کاله

منابع توسط : http://persiankhatoon.com/2251/madeira-cake/

0 comments: