شیرینی‌های قلبی با کرم کاسترد

مواد لازم برای کرم کاسترد:

پودر قند ۱ فنجان
کره ۳ قاشق غذاخوری
آب جوش ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی:

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
برای درست کردن بیسکویت ها، آرد، پودر کاسترد، بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سپس کره و روغن شیرینی پزی را به آن اضافه کنید و کاملا باهم مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی را به شما بدهد.
شکرو تخم مرغ و شیر را با همزن به خوبی باهم مخلوط کنید و سپس به آرد ها اضافه کنید و کاملا ورز دهید تا خمیر نرم و یکنواختی داشته باشید.
خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال بگذارید.
سپس با ضخامت ۴ میلیمتر آنرا پهن کنید. چون این شیرینی ها کرم دار هستند برای هریک از آنها ۲ عدد شیرینی نیاز است یعنی اگرشما ۱۴ عدد شیرینی مدنظرتان است باید ۲۸ عدد شیرینی داشته باشید تا با کرم دوتا از آنها را به هم بچسبانید.
پس برای تهیه ۱۴ عدد شیرینی ۲۸ عدد شیرینی را قالب بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
پس از پخت ز فر خارج کنید و اجازه دهید که کاملا سرد شوند.

طرز تهیه کرم کاسترد:

برای تهیه این کرم شکر و پودر کاسترد و کره را با هم به خوبی مخلوط کنید تا کرم یکنواخت و صافی داشته باشید و در انتها آب جوش را به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
برای هر یک شیرینی یک قاشق چایخوری از این کرم وسط آن قرار دهید و یک شیرینی دیگر روی آن بگذارید و به آرامی فشار دهید و اگر چنانچه از کنار شیرینی کرم بیرون زد آنرا با چاقو تمیز کنید.
ترجمه از گروه تأمین محتوای پرشین خاتون
منابع توسط: http://persiankhatoon.com/2435/custard-cream-hearts

0 comments: